Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира финансовата ситуация в клуба, запорираните сметки и задълженията, както и победата над Арда и промените в БФС.

"Излязохме с официална декларация за запорираните сметки. Обяснихме ясно каква е ситуацията. Има откровена лъжа в поднесената информация още в първото изречение. Има запорирани сметки - две. Бяхме наясно, че това ще се случи, но това е така, само защото е така по закон", започна Колев.

"До края на годината всичко ще бъде изчистено. Истината е, че ние и в момента дишаме спокойно, финансово. 30-40 фирми, с които работим, могат да потвърдят, че сме точни с тях. Няма кой да излезе и да каже, че не си е получил парите от нас.

В края на януари задълженията към НАП бяха над 8 млн. Сега са 5. Намалели са с 3 милиона. В най-скоро време ще сме готови с по-детайлен отчет. И ще покажем как изглеждат нещата след 9 месеца промяна", продължи директорът на Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Спечелихме срещу Арда с много характер и малко късмет. Сезонът тепърва започва. Рано е за изводи. Левски е един от сериозните претенденти за титлата. Дано това се запази до май месец", каза Колев за победата над Арда.

"Желая успех на Михаил Касабов в БФС. Той работи безкористно. На оставката гледам като на акт на понасяне на отговорност. Нормално беше, след цялото напрежение около националния отбор", завърши директорът. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020