ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новакът Любимец изуми всички, побеждавайки сензационно с 1:0 шампиона Лудогорец на старта в "А" група. Победното попадение за "дините" вчера реализира юношата на ЦСКА Самия Аясс, а както вече стана ясно, след шокиращата за разградчани загуба падна главата на Ивайло Петев.

БЛИЦ разбра, че за героите от Любимец няма да има гръмки премии. Дори не се знае дали изобщо ще получат някакви бонуси. Веднага след сладкия успех снощи в съблекалнята им подхвърлили 2000 лева, като от клубното ръководство се обърнали към играчите със следното: "Айде, отивайте на дискотека и се почерпете!".

Играчите на момента повдигнали въпроса за премиите, но набързо били отрязани с оправданието, че пари в клубната каса няма. Всичко отишло за ремонта на стадиона, който трябваше да бъде стегнат, за да приема мачовете от "А" група.

Амбициозният млад треньор Веселин Великов пропуснал банкета, тъй като използвал почивката в неделния ден, за да се прибере до родния си град Елена, прекосявайки Стара планина.

Футболистите на Любимец обаче се отдали на луд купон в местен нощен клуб, като празненството продължило до ранни зори.

"Двете хилядарки бяха достатъчни да се повеселим, но силно се надяваме и премия да получим. Нормално е да искаме пари, още повече щом сме победили шампиона. А и вчерашният ни успех остава завинаги в историята. Това беше първият мач на Любимец в "А" група. Как победихме ли? Още преди да излезем на терена си казахме, че е най-добре да се забавляваме", отсякоха от отбора пред БЛИЦ.

От Любимец също така ни информираха, че за влизането в елита им е била обещана премия от по 5000 лева на човек. До ден-днешен обаче бонусът не е стигнал до играчите, като някои от тях вече не вярвали, че ще си получат заработеното възнаграждение.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ