В Ком-Миньор се стягат за здрава битка срещу Черно море. Двата тима излизат един срещу друг в Берковица в мач от турнира за купата на България.

"Това ще е мачът на годината за всички нас, така че ще се възползваме от шанса си. Със сигурност това ще бъде и върхът в кариерата на всички момчета от клуба, тъй като повечето от тях не са играли в такава фаза на турнира. При това срещу толкова силен отбор като Черно море. На варненци няма да им бъде лесно", заяви единият от шефовете на клуба Михаил Михайлов пред Novsport.com.
В Ком Миньор има доста кадрови проблеми - двубоят пропускат Сашо Горанов, Чавдар Димитров, както и Антон Вергилов и Благовест Тодоров. До последно под въпрос са Бойчев и Фидел, които страдат от травми.
 
Очаква се обаче в петък да бъдат картотекирани бившите ръгбисти Георги Богданов - Животното, Николай Велев и Богомил Маринов.
 
Михаил Михайлов призна, че Черно море има сериозен интерес към една от звездите на тима Дилян Колев. Той потвърди, че юношата на ЦСКА Росен Колев също може да бъде трансфериран.