След активния летен сезон и в началото на новата учебна година една от най-младите футболни школи в София – ДФА-Комета, в партньорство със Столична община и като част от програмата „София - Европейска столица на спорта 2018 г.“ провежда проект „Влез в час с футбола“.

Проектът е насочен към учениците от начален курс на обучение и спомага за интереса към здравословния начин и запознаването с интересния и динамичен свят на футболната игра. Благодарение на кампанията децата получават нови знания и се поставят основи за професионална футболна реализация посредством активни и редовни тренировки.

В проекта е заложено и партньорство с „Асоциация на българските фен клубове на чуждестранни отбори", изразяващо се в популяризиране на най-велика игра сред най-мъничките фенове.

На 5 ноември (събота), от 11 часа, на тренировъчната база на ДФА-Комета в ж.к. "Младост 4" ("СпортС Арена") за всички желаещи ще се проведе футболен празник с много награди, медали и приятни емоции.

Входът е свободен, а в рамките на събитието децата ще може да демонстрират знания за любимите си отбори, да научат нови интересни факти, както и да ги допълнят с футболни умения. Заповядайте!