Комисията по етика и феърплей към БФС се самосезира заради мача между Сливнишки герой и ЦСКА. Причината за това е, че домакините от Сливница предложиха двубоят да е на стадион „Българска армия”, за да се съберат повече зрители. Парите от билети отиват в помощ на 33-годишния Андрей Димитров от София, който се нуждае от протеза. Младежът губи крака си след тежка футболна травма.

За действията на Комисията разкри главният мениджър на Сливнишки герой – Венцислав Рангелов, който даде пресконференция днес заедно с колегата си от ЦСКА Пламен Марков. Куриозното в случая е, че на сайта си БФС е публикувал новината за благотворителната акция и обещава подкрепа.

"Нашият стадион предлага много добри условия, но е за 2000 души. Желанието ни е да привлечем повече хора и затова потърсихме колегите от ЦСКА с предложение да играем на "Българска армия" и те се съгласиха", каза Рангелов.

"Не мога да си представя защо комисията би се самосезирала. С Пламен Марков напълно ясно обяснихме позицията си", добави главният мениджър на "Сливнишки герой".

Мачът "Сливнишки герой" - ЦСКА трябваше да се играе в неделя, но заради изборите беше отложен за 4 ноември, сряда.
"Надяваме се да дойдат възможно най-много хора, макар срещата да е в 14.00 часа, но такова е решението на телевизията и ние трябва да се съобразим", завърши Рангелов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА