Халфът на „Левски“ Георги Костадинов призна, че не се плаши от конкуренцията на Владимир Гаджев. В предаването „Преди кръга в „А“ група“ по „Диема Спорт“ Костадинов обяви, че „сините“ играят по-добре с всеки изминал мач и се надява да оправдае доверието на треньора Стойчо Стоев.
 
„Една от причините да премина в „Левски“ бяха разговорите, които проведох със старши треньора Стойчо Стоев. Той искаше да работи с мен, още докато беше в Разград. Конкуренцията в Лудогорец бе голяма и не получавах много игрово време. Затова исках да отида в друг отбор. Радвам се, че отново работя с него, надявам се да оправдая доверието, което има в мен,“ заяви халфът.
 
„Няма как да не ме ласкаят похвалите, когато думите идват от спортния директор и легенда на „Левски“ Георги Иванов. Мисля, че целият отбор се представя на добро ниво. От кръг на кръг играем все по-добре.“
 
„За предстоящия мач с Берое тръпката е по-особена, но като стъпиш на терена няма значение срещу кого играеш. Дано направим поредния добър мач и да победим. На този етап не мисля, че трябва да давам каквито и да било съвети.“
 
„Трансферът на Владимир Гаджев по-скоро ме радва, тъй като е добре за отбора, когато привлечеш качествен футболист. Колкото е по-голяма конкуренцията, толкова по-голямо ще стане нашето качество. Присъствието на Владимир Гаджев е добро за отбора,“ призна Костадинов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016