Треньорът на „Ботев“ (Враца) Ясен Петров разкри, че тимът му има проблеми с контузени играчи преди предстоящия мач от третия кръг на „Б“ група срещу лидера в класирането Калиакра (Каварна).
 
„Момчетата работиха доста през седмицата. Предстоят ни още две тренировки до мача с Калиакра и се надявам, че сме готови за срещата. Очаквам да покажем една добра игра и да спечелим двубоя”, коментира Ясен Петров.
 
„Даниел Божков по всяка вероятност няма да вземе участие в тази среща. От мача с Витоша (Бистрица) имаме двама контузени. Това са юношите Пламен Илиев и Юлиан Ненов, като много малка е вероятността някой от тях да попадне в групата. Днес ще преценим какво е състоянието им, но най-вероятно ще разчитаме на други млади футболисти”, уточни Петров.
 
Освен тримата контузени в мача с Калиакра няма да играе и Радослав Цонев, който е в Испания с юношеския национален отбор до 19 години.
 
“Нямам забележки относно това как момчетата се влагат в тренировъчния процес, но така или иначе четирима младоци трябва да започнат мача. Други трябва да са в резерв и готови евентуално да влязат и да помогнат на отбора. Така се намалява бройката на опитните футболисти, които да попаднат в състава. Изключително съм затруднен в това, кои да отпаднат”, заяви треньорът на „Ботев“ (Враца).