Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович се превърна в кошмар на букмейкърите, видя БЛИЦ. Сърбинът, който носи прозвището Цоко от Локо, показа фиш, на който демонстрира своите познания и успешно прогнозира два мача на първо полувреме/краен резултат. 

Едната среща е между Млада Болеслав и Храден Краловец, а другата между Хартберг и Капфемберг. Много впечатляващо е как Антунович успява да предвиди "обръщалка" на втората среща от 0:2 до 3:2, което е с коефициент 20.

Общият коефициент на двата мача е 280, което означава, че при залог дори само от 10 евро, Цоко прибира 2800 евро.  Колко обаче точно е заложил Антунович и съответно колко е спечелил, остава в тайна. Той и дума не обелва. Според мълвата залогът на Саша е бил минимум 100 евро, което прави минимум 28 000 евро. Което ще рече, че Цоко доста е обрал букмейкъра...

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Саша е голям образ. Терца отвсякъде. Майтапчия, странна птица. Напоследък взе да печели от футболни срещи, но този път е избил рибата", коментират близки до екснападателя.

Антунович прекара пет години в Локомотив (София) от 2004 до 2009 година и се превърна в един от най-големите любимци на феновете. След като спря с футбола, той продължава да бъде все така атрактивен и да се наслаждава на живота.