Отвратителна некадърност забави с повече от два часа чартърния полет на няколко български отбора - ЦСКА 1948, Берое, Монтана, Левски (Крумовград) и националите до 17 години, които трябваше да излетят в 11:30 часа за Анталия.

Мудните действия на малцината служители на аеропорта предизвикаха гигантски опашки от футболисти и щабове, а само качването на багажите отне повече от час.

Нефелната ситуация идва на фона на обещанието на транспортния министър Николай Събев, че ще увеличи темпото на работа във възловия бранш. Темпото на летище Пловдив обаче наподобява умрял охлюв, а действията на служителите ни връща десетилетия назад.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Как г-н Събев ще гоним високи резултати, след като рутинен полет на възлово летище се бави повече от два часа, а изявени български спортисти са принудени да търпят безобразието?", чудеха се в щабовете на футболните отбори.

Отделен е въпросът, че по пътя към летището в Пловдив няма нито една указателна табела. Да се чуди човек в аборигенска държава ли живее или в пълноправен член на Европейския съюз...

Г-н Събев вярваме най-искрено, че няма да пестите усилия и бързо ще въведете ред в работата на летище Пловдив.

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров е изгубил търпение от чакане