ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Тежката загуба на Лудогорец с 1:7 от датския Нордселанд се разви по същия сценарий в Лигата на конференциите, по който ЦСКА падна от Левски на 23 септември 1994 година. Тогава "червените“ загубиха също с 1:7 в битка от българското първенство.

Както преди 29 лета, така и снощи резултатът се движеше по идентичен начин. 1:0, 1:1 и след това до 7:1. Нещо повече – на полувремето лудогорци изоставаха с 1:4, същото беше и с ЦСКА през 1994 година. 

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Разградчани регистрираха трета загуба в Европа с шест гола разлика, но този път получените попадения в тяхната врата са 7.

На 19 октомври 2016 година Лудогорец отстъпи с 0:6 при визитата си в Лондон на Арсенал. Двубоят бе от груповата фаза на Шампионската лига.

На 7 ноември 2019 година дойде поражението със същия резултат при гостуването на Еспаньол.  Срещата бе от груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир – Лига Европа.

Сигурно е, че в Лудогорец ще направят и невъзможното, за да излязат от тежката ситуация. Отборът е най-добрият ни тим на европейската сцена в последните 11 години – доказвал го е с големи победи, с участие в груповите фази на Шампионската лига и Лига Европа и оставане в Европа и през пролетта. Но понякога има и такива моменти на тежки поражения…