Най-лошата болест на нашето съвремие - ракът, застигна отново бивш футболист и герой от телевизионното предаване "Смени жената". Иван Тодоров се обърна към всички свои приятели, след като разбра, че отново има наличен рецидив на онкологично заболяване на меките тъкани - остеосарком. 

Тодоров, който последните две години се бори с болестта, премина редица операции и процедури, моли за помощ, защото трябва да събере голяма сума, за да се подложи на две операции.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ето какво написа в социалните мрежи Иван Тодоров, който успя да обедини цялата ни спортна общественост преди две години, когато бе открито заболяването му:
"Здравейте приятели, близки роднини, бивши и настоящи колеги, както в работата, така и в спорта, всички Вие, които през последните 2 години сте непрестанно до мен и с мен и ме подкрепяте във всичко!

Споделям с вас този неприятен статус с огромна тъга и разочарование от това, което ми се случи на направените ми последни контролни прегледи в Истанбул вчера. За мое голямо съжаление отново имам наличен редицив на моето онкологично заболяване на меките тъкани - остеосарком . Нямам думи да ви опиша чувството на разочарование в себе си при чуването на резултатите......бях съкрушен.....силно вярвах, а и усещах вътрешно, че този път и особено след всяка среща с всички вас си го потвърждавах, че това, което ще чуя, е че съм здрав и излекуван от тази гад!

Пиша този статус и в мен напират смесени чувства и емоции, които дори сам не знам как да определя....За последната една година преминах, през операция на крака, която сама по себе си може да се определи само с една дума - ЧУДО. Преживях още две оперативни намеси, чистене на белите дробове ( веднъж двустранно и веднъж едностранно) , изкарах 4 месечен курс на химиотерапия, които мога да определя само като КОШМАР....и стигнах до дам, че сега отново трябва да се върна отначало и да продължа тази битка!

След проведените разговори с тримата професори, които се грижат за моя рядък случай ( повярвайте ми, такъв е) и на база резултатите от изследванията ми, начертахме следния план:
-Другата седмица операция и чистене на туморното образование от крака ( която операция за мое съжаление отново ще е предизвикателство за профеосора и екипа му)
-Възтановителен процес ( до месец ) и втора операция на белите дробове ( двустранно )
- Назначаване на таргетна терапия , чрез медикаменти с цел спирането на поява на нови рецидиви и разсейки .

Споделям ви всичко това, защото за мен и семейството ми отново предстои битка, в която силно вярвам, че крайният победител ще съм Аз!

Обещавам ви , че ще дам всичко от себе си отново , но без вашата подркепа това би било невъзможно!

ЗА ТОВА СЕ ОБРЪЩАМ ОТНОВО КЪМ ВСИЧКИ ВИ С МОЛБА ЗА ПОМОЩ ЗА НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВАТА,
НУЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ ОПЕРАЦИИ И ПОСЛЕДВАЩО ОНКО ЛЕЧЕНИЕ. СУМАТА, НЕОБХОДИМА ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ОПЕРАЦИИТЕ Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 70 000€ ( По предварително направени и потвърдени сметки от болницата*)
ВЯРВАМ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА УСПЕЕМ Е КОГАТО СМЕ ЗАЕДНО! ЗА ТОВА ВИ МОЛЯ ДА НЕ ХАРЕСВАТЕ ТОЗИ НЕПРИЯТЕН ЗА МЕН И ВЯРВАМ ЗА ВСИЧКИ ВАС СТАТУС, А ДА ГО СПОДЕЛЯТЕ. ЦЕЛТА Е ЯСНА!
НОМЕРА НА БАНКОВАТА МИ СМЕТКА Е: BG86CECB979010B6433100
Иван Венциславов Тодоров"