Нападателят на Добруджа Ивайло Димитров-Косъма вярва, че в отбора има израстване спрямо миналия сезон. Той отбеляза, че напредъкът в много голяма степен се дължи на факта, че треньорът Светослав Тодоров разполага с 90% от играчите, които изкараха миналия сезон, а влиянието на този фактор тепърва ще се усети.

"Играем мач за мач, конкретна цел А група няма - ако ни е писано, ще се класираме, коментира Ивайло Димитров амбициите на Добруджа за новия шампионат пред Радио Добрич. - С оглед развитието на първия мач е идеално да сме с 4 точки от първите две срещи."

Той очаква Добруджа да вземе трите точки срещу Септември (Симитли), ако той и съотборниците му изпълнят указанията на треньора.

Мачът е в събота, от 18.00 часа, в Добрич.

"Надявам се повече хора да дойдат на стадиона и с всеки мач да се увеличават, сподели Косъма. - Това зависи от нас до голяма степен - ако играем добре, ще идват да ни гледат. Благодаря на феновете за подкрепата към отбора на първия мач в Добрич и на гостуването във Варна. Това е нещо, много важно за нас. При подкрепа от трибуните можем да надхвърлим възможностите си и дадем повече от 100%."