Треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов похвали отбора въпреки загубата от ЦСКА с 0:1. Наставникът обаче разкритикува футболистите за допуснатия гол на гостите.

“За пореден път ни вкарват глупаво попадение. Държахме се добре, имахме и шанс да отбележим, имахме някакви положения. Както и срещу Черноморец обаче допускаме лесни голове. Ясно е, че това нещо трябва да се промени. Доволен съм от старанието и амбицията. Ако така продължаваме, отборът ще прави хубави мачове и надявам се да побеждава”, заяви Костадин Ангелов.

“Опитвахме се да не оставяме много футболистите на ЦСКА да играят с топката. Видяхте, че се противопоставихме, но много, много елементарен гол допуснахме”, добави наставникът.

На въпрос дали Видима ще успее да се спаси, Костадин Ангелов коментира: “Все едно да ме питате дали светът ще свърши през 2012 година. Гледам следващият мач да се представим добре, въобще не мисля дали ще изпаднем, дали ще останем. Мисля само за следващия двубой, опитвам се да накарам и играчите да го направят. Трябва да имаме манталитет на победители и той трябва да се изгражда във всеки двубой.”/БЛИЦ