Треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов заяви, че разликата с “Левски” е малка и отборът от Севлиево ще гони победата на “Герена”. Двата отбора играят днес от 16:30 часа в София.

“Вижте, няма толкова изявени фаворити в България. Затова отиваме и може да вземем нещо от София. Гоня първия си успех срещу “Левски”, но и да не бием искам поне да играем добре”, заяви наставникът.

“Аз не искам моите отбори да играят защитно. Ако просто ритаме топката, по-добре да не се занимавам с тази професия. Изпитвам удоволствие от играта, затова Видима играе приличен футбол”, допълва треньорът в интервю пред “Меридиан мач”.

“Стига с тоя лаптоп, сега на мода са таблетите. Някои хора прекаляват с този прякор. Не ми е приятно, когато се говори за Лаптопа, а не се използва моето име. Това обаче не ме притеснява. Аз може би съм един от първите треньори, които използва компютър. Това е съвсем нормално за хората по света, а при нас е странно. Сигурно затова сме толкова назад”, завършва Костадин Ангелов./БЛИЦ