Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов за пореден път бе интересен в изказването си. “Червените” загубиха с 0:2 от Рапид (Виена) в Лига Европа.

“Всички ги виждате кои са, има и българи и чужденци. Виждате кой тича и се бори и кой не. Молим им се на терена, но нищо не става. Сега вън има едно микробусче, на което качваме 10 човека и ги водим при професор Чирков да им смени сърцата. Да, някои нямат сърца. Факт е, че в отбора няма никаква комуникация и не си говорим. Всичко мога да ви кажа. Разбираме се обаче така, аз казвам всичко и след това ви давам сметките с глобите, които да ми платите”, каза Костадин Стоянов.

“Докато не си изпълняваме задачите, така ще става. Говорим едно, във всеки мач ни вкарват от статично положение. Имаме си поле, казано е кой с кого да играе, всеки си има персонален човек… Какво да говоря, нямам думи. Преди няколко дни пак бяхме на това ниво. Не знам защо сме толкова слаби, 2 месеца съм контузен, връщам се, мъча се нещо да направя, но...Част от другите също се мъчат, но не става. Май мястото ни отговаря на класирането”, допълни бранителят./БЛИЦ