Защитникът Костадин Стоянов поднови от днес тренировки с ЦСКА. До момента футболистът водеше индивидуални занимания предимно във фитнеса. От днес обаче Стоянов се включи наравно със своите съотборници по време на загрявката преди основното занимание, водено от Гьоре Йовановски. Очаквано обаче Стоянов не взе участие в упражненията и двустранната игра.

Освен Костадин Стоянов на по-различен режим се готвеше и Павел Виданов. Снощи националът взе участие в двубоя срещу Саудитска Арабия (2:0) и днес бе на практика неговото възстановително занимание, информира "Гонг". Така единственият футболист на ЦСКА, който в момента няма възможност да тренира с отбора е Томи Костадинов. Юношата на "червените" получи травма в контролата срещу Спортист (Своге) и от тогава не е в състояние да тренира. Костадинов има възпаление на кост, която му пречи да води пълноценни занимания. Той със сигурност няма да играе срещу Калиакра, като същото се отнася и за Костадин Стоянов.

ЦСКА днес тренира само с двама от четиримата си вратари - Здравко Чавдаров и Божидар Стойчев. Райс Мболи все още не се е завърнал от лагера на националния отбор на Алжир, а Иван Караджов има едноседмична почивка заради автомобилната катастрофа, която претърпя през уикенда. /БЛИЦ