Известният с непримиримостта си на терена, но и с буйния си характер Костадин Стоянов е влязъл в пререкание със съотборника си Маркос Маркиньос. Екшънът се е разиграл преди два дни, но в лагера на ЦСКА в Холандия се опитали да скрият новината.
 
Защитникът бил изнервен още преди тренировката и взел да се заяжда по време на двустранна игра с бразилеца. Костадин го обвинил, че не му подавал топката.
Маркиньос, който е известен с тихия си нрав, първоначално си замълчал. Костадин Стоянов обаче не спрял да мрънка и започнал да обижда тъмнокожия футболист. Когато халфът най-сетне му отвърнал, бранителят се нахвърлил върху него, но бил спрян от останалите играчи и от треньора Милен Радуканов.
 
Според наши източници наставникът е имал много дълъг разговор с Костадин Стоянов още същата вечер.
 
“Радуканов буквално спаси положението. Коста така се ояждаше с Маркиньос, че накрая Маркос не издържа. То железни нерви да имаш, пак ще е невъзможно да си затвориш очите. Стоянов е отличен футболист, но не е ли на кеф, по-добре да не си покрай него. В крайна сметка нищо сериозно не се е случило. И в най-добрите семейства стават такива неща. Важното е, че има хора като Радуканов, които са перфектни психолози и умеят да “гасят пожара”, заявиха от лагера на ЦСКА пред БЛИЦ.