Легендарният футболист и бивш шеф на ЦСКА Емил Костадинов има намерение някой да стане треньор на “червените”, това призна героят от “Парк де Пренс” в интервю пред в. “Тема Спорт”.

Коща признава, че догодина започва треньорски курсове и ще учи, а няма да се възползва от положението си в БФС, за да си вземе дипломата от школата. “Защо някой ден да не стана треньор на ЦСКА?”, обяви Костадинов.

Той разкрива, че като член на Изпълкома на БФС до него са достигнали информации за доста сериозни проблеми в ЦСКА. Имало оплаквания и от големи фирми. Бившият нападател на Порто, Депортиво (Ла Коруня) и Байерн признава, че на “Армията” трябва да разрешат много проблеми и лицензът е само един от тях.

В препратка към славното си минало на футболист, Костадинов признава, че заради Христо Стоичков е получавал картони в Испания.

“Когато отидох да играя в Ла Коруня, един съдия разбра псувнята ми на български, защото вече добре бе научил езика ни от репликите на Ицо. Чу, че му казвам нещо за майката, и ми вдигна картон. Напсувах и друг испански съдия на български и той ми каза – “Не майката”, и ми вдигна жълт картон”, признава авторът на двата гола за България при победата с 2:1 над Франция на 17 ноември 1993 г. на “Парк де Пренс”./БЛИЦ