Изпълнителният директор на ЦСКА по спортно-техническите въпроси Емил Костадино очаква много труден мач срещу Локомотив (София). Столичното дерби е утре от 21:00 часа на "Армията".

Коща сподели, че не само нападателят на "железничарите" и бивш играч на ЦСКА Дормушали Саидходжа е опасен, а всички водещи футболисти на съперника носят заплаха.

"Не си правим илюзии как ще стигнем безпроблемно до победата срещу Локомотив. Ще бъде тежък мач за ЦСКА. Един срещу друг се изправят два отбора от първата четворка в класирането. Съперникът ще търси задължителен успех в борбата за място в Европа. Опасен е не само Саидходжа. Локомотив има още доста класни играчи. Но въпреки всичко вярвам, че Милен Радуканов и играчите знаят как да победят. В ЦСКА има спокойствие и това ще ни помогне. Призовавам феновете да дойдат на "Армията" и отново да изпълнят трибуните, както го направиха срещу Литекс. Имаме нужда от тях", каза пред "Тема спорт" Костадинов.

Коща допълни, че в клуба няма притеснения относно назначаването на Ахмед Ахмед за съдия на мача. "Трябва да е подготвен за такова дерби. Нека да свири това, което вижда на терена. Смятам, че Ахмед Ахмед ще направи именно това", завърши Екзекутора на "петлите". /БЛИЦ