Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов потвърди новината, която БЛИЦ съобщи още в неделя преди дербито с Левски, че клубът и ирландският нападател на Селтик Килиан Шеридън са се договорили. Остава само двата клуба да финализират трансфера.
 
“С Шеридън сме се разбрали, всичко е изяснено. Остава да се оправят формалностите клуб-клуб. Той няма да може да играе срещу Черноморец. Надявам се, че ще е на линия за следващия мач и да ни помогне за плейофите на Лига Европа”, заяви Костадинов преди заминаването на “червените” за Северна Ирландия, където утре играят с Клифтънвил.
 
Той допълни, че новопривлечените италиански футболисти Марко Еспозито и Кристиан Тибони ще могат да играят за ЦСКА в мача срещу Черноморец в неделя.
 
Костадинов коментира и днешната информация във в. “7 дни спорт”, че Иван Иванов ще съди клуба за 180 000 евро. “Червените” дължали тези пари на бранителя от трансфера му в Алания. “Иван Иванов само е взел от ЦСКА. Не коментирам”, заяви Екзекутора на "петлите" по темата.

Делегацията на "армейците" за Белфаст бе предвождана от изпълнителния директор Венци Живков. Нито един от двамата собственици Димитър Борисов или Иво Иванов не замина с тима. Димитър Пенев пък ще бъде в Нион за предстоящия в петък жребии за плейофите на Лига Европа./БЛИЦ