Странни неща се случват в Съдийската комисия на БФС в навечерието на важни мачове като ЦСКА – Локомотив Пловдив и ЦСКА – Лудогорец. Вместо най-добрият ни и признат в международен план съдия Георги Кабаков да свири тези двубои, наряди за тях получиха Валентин Железов и Волен Чинков.

В дните преди тези срещи пловдивчани и разградчани излязоха с декларации и, както се оказа впоследствие, съвсем основателни.

Железов превърна двубоя с „черно-белите“ в манифест на съсипаната от накъсвания игра, отсъждайки 56 нарушения.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Шефът на съдиите Костадин Гергинов обаче го оправда с мотива, че се е презастраховал.

Впрочем, дали не трябва да наричаме председателя на СК Костас Гергинос вместо Гергинов, защото очевидно интересите на гръцкия футбол са му по-присърце отколкото на нашия. Та не е ли  основната му задача, освен да бъде принципен и честен, да бъде добър кадровик и да избира най-подходящите назначения за големите мачове, а не да залага бомба след бомба. След само три месеца начело на реферите, футболът ни бе миниран като Камбоджа по времето на Червените кхмери. Вместо Кабаков да свири у нас, него два пъти го пращат на най-натопорчените мачове в Гърция?!

Сега Чинков не даде чиста дузпа за „орлите“. Самият Петричев, който рядко се пали, този път бе бесен и се оплака от спестен червен  картон на Жеферсон.
МАЧ ТЕЛЕГРАФ