Треньорът на “Левски” Николай Костов призна, че очаква двама играчи да пристигнат на проби в отбора по време на втория лагер в Турция. “Сините” заминаха тази сутрин за Анталия и ще останат там до 15 февруари.
 
“Селекцията продължава. Търсим играчи, за подсилване на отбора. Ще има играчи, които ще бъдат на проби - централен защитник и атакуващ полузащитник. Димов и Станчев са наши играчи. В момента тренират с втория отбор. Ще си изтърпят наказанието”, обяви Костов на летището. 

"Не очаквайте чудеса от Кристовао Рамос. Ще му трябва време за адаптация. Той е свикнал да играе на хубави терени и не знам как ще успее да се нагоди към българските условия. Очаквам до 5 дни той да започне тренировки с “Левски", заяви треньорът на "сините"
 
Николай Костов отново взе юноши на тима в групата - Димитър Илиев, Христо Попадийн, Борислав Цонев, Антонио Вутов. Другият близнак – Радослав Цонев, е с юношеския национален отбор и затова не е повикан от Костов.
 
По време на лагера в Анталия “Левски” ще изиграе три контроли – на 5 февруари срещу ФК Заря (Луганск), на 8 февруари срещу ФК Краснодар и на 11 февруари срещу БАТЕ (Борисов).

ГРУПАТА НА "ЛЕВСКИ" ЗА ЛАГЕРА В АНТАЛИЯ
Вратари: Пламен Илиев, Божидар Митрев и Димитър Илиев
Защитници: Дъстли Мулдер, Йордан Милиев, Сержиньо Грийн, Иво Иванов, Христо Попадиин, Александър Башлиев, Орлин Старокин и Нуно Пинто
Полузащитници и нападатели: Христо Йовов, Дарко Тасевски, Владимир Гаджев, Иван Цветков, Борислав Цонев, Даниел Младенов, Симеон Райков, Тони Калво и Антонио Вутов