Новото попълнение в състава на Берое Станислав Костов каза, че се чувства много добре в тима, воден от Петър Хубчев, и подчерта, че със старозагорци ще гони високи цели. Обявеният за ненужен в "Ботев" (Пловдив) футболист допълни, че е избрал отбора от града на липите, защото най-силно са го искали, въпреки че е имало оферти и от други сериозни клубове.

“Първата причина да дойда тук е, че от Берое бяха най-настоятелни. Имах още няколко варианта, но избрах Берое заради старши треньора, стадиона и града. Бил съм тук като противников играч и знам, че в Стара Загора се играеше много трудно, когато и да сме идвали. Даже нямам победа тук. Така че исках да дойда в Стара Загора и да побеждавам с Берое“, каза Костов в интервю за клубния сайт на “зелено-белите”.

“За тази година се надявам да направим добри мачове и да спечелим колкото се може повече точки. Не знам доколко имаме шанс да влезем в седмицата, но от другия сезон, живот и здраве, ще гоним високи цели”, допълни Станислав Костов.

22-годишният нападател и съотборниците му играят днес втората си контрола от лагера в Турция. В 15:30 часа Берое се изправя срещу македонския Шкендия (Тетово).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA