Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Николай Костов още не е научил имената на футболистите си. Специалистът призна това след загубата с 0:1 от Лудогорец в среща от 18-ия кръг на "А" група.

„Получи се добър мач, интересен, не беше толкова зрелищен. Доста често се накъсваше играта. Но това са тактически нарушения, защото Лудогорец много добре умее да сменя ритъма. Лудогорец е много силен отбор, за мен лично това е модел, който искам да създам в "Ботев", но с повече български футболисти“, сподели Костов пред "Диема Спорт".

“Има дух и колектив в "Ботев", това е почвата, върху която стъпваме. Започнахме лошо играта, защото Лудогорец спечели с 5:0 последния си мач и те бяха с добро самочувствие и концентрация, а при нас – точно обратното. Имаше адекватно противодействие срещу нашите нападатели, затова не успяхме да създадем много положения. Играчите обаче се трудят и трудът ще бъде възнаграден“, коментира още Костов.

„Даже ми се подиграват още, защото бъркам имената на футболистите, но имаме база и след няколко години ще имаме построен стадион. През това време ще правим отбор, който да радва феновете“, добави треньорът на "Ботев".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016