На пресконференцията си преди мача със Светкавица треньорът на “Левски” Николай Костов обяви, че се притеснява от състоянието на терена в Търговище. Специалистът обеща да направи играта на тима по-привлекателна през зимната пауза.
 
"Ще използвам най-доброто в мача със Светкавица. Сьорд Арс е готов за игра. Двубоят е от голямо значение за развитието ни и няма да правим експерименти. Няма да подценим противника. Теренът в Търговище ме притеснява, защото сме наясно, че е в лошо състояние. Това изисква друга тактика за владеенето на топката", заяви Костов.
 
"Победите не са най-важното нещо за мен. Важни са, но не са най-важното. Трябва да подобрим играта си. Не може Левски да побеждава по-толкова неубедителен начин. Добре е, че досега под мое ръководство побеждаваме, но аз обичам привлекателния футбол. Такава игра ни трябва, за да върнем феновете на стадиона. Травмите, които непрекъснато ни спохождат, също влияят на представянето. Двата лагера през зимата ще са достатъчни да направя играта на тима привлекателна”, разкри треньорът на “Левски”
 
“Срещата с Етър за Купата на България? И двата отбора са доволни от жребия. Дано стане добър мач. Ще бъде интересно, това е футболен град. Ако бяхме с противник от "А" група, щеше да бъде още по-тежко. Мисля, че ще продължим напред за Купата", добави специалистът.