Треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди утрешния мач с Лудогорец. Той дори си направи шега със съдийската бригада за дербито, ръководена от Георги Кабаков.

„Не можем да си позволим да пазим нито един футболист. Играчите са предупредени, а сигурно и съдиите. Групата за мача срещу Лудогорец ще бъде публикувана по-късно. Очаквам да има качествен футбол, защото съперникът притежава много интересни футболисти, които играят със самочувствие и са много креативни. Ние също разполагаме с такъв тип играчи и затова очаквам много интересен двубой“, обяви Николай Костов.

„За съдиите го казах в шеговит тон. Мачът е поверен на най-добрия съдия и разчитаме на неговата справедливост, за да си свърши работата. В предния мач помежду ни той беше в стаичката на ВАР-а и там не му се получаваше, защото не реагира в моментите, в които очаквахме. Ние в първия мач надиграхме Лудогорец, но загубихме три точки и оттам тръгнахме психологически надолу“, допълни треньорът на Левски.

„В последния мач повечето ни фенове бяха разочаровани, защото не ни се получи второто полувреме. Но нека не забравяме добрите взаимодействия от първото полувреме срещу Славия. Вярвам в моите футболисти. Играят със самочувствие и се надявам нашият отбор да излезе победител от този двубой“, призна 60-годишният специалист.

„Стандартните положения са част от играта. Работим по тях. Срещу Лудогорец ще направим същите комбинации, нека играчите на съперника бъдат готови за тях“, предупреди Костов.

„Ще вкараме много стрес, ако започнем да мислим за следващия и по-следващия противник. Избягвам тези разговори с футболистите, защото гледаме мач за мач и трябва да догонваме. Няма нужда от такъв стрес. Като изиграем мача с Лудогорец, ще видим с какво самочувствие ще сме, ще направим анализ и след това ще мислим за ЦСКА и Черно море“, завърши наставникът на „сините“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024