ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов определи група 21 футболисти за днешното дерби срещу ЦСКА. Двубоят от 13 кръг на efbet Лигата започва 14:45 часа на националния стадион „Васил Левски“.

В списъка с играчите на 60-годишния специалист попаднаха абсолютно всички играчи от основната група на „сините“. Присъства и Дарлан, за когото излезе информация, че е болен и няма да може да вземе участие във вечното дерби. В листата е и Жереми Петрис, който в последните дни има проблем с контузия, въпреки че вчера тренира наравно с останалите от отбора.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

В последния момент от групата на Левски ще отпадне един от петимата бразилци. Причината за това е ограничението за присъствие в състава за мача на максимум петима футболисти, които нямат паспорти от Европейския съюз. Панамецът Хосе Кордоба е непоклатим титуляр и неговото място в състава не се коментира.

Очакванията бяха извън групата да остане Рикардиньо, но заради здравословния проблем на Дарлан най-вероятно именно халфът ще бъде бъде този, който ще отпадне.

ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ
Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо, Уелтън, Преслав Бачев

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!