Защитникът на ЦСКА Кирил Котев заяви след победата над Черноморец с 1:0, че се надява "червените" да покажат добра игра срещу Левски следващата седмица и още след този мач да празнуват спечелването на титлата.

"Досега всички мачове бяха трудни. Важно е, че ги печелим. В Бургас обаче показахме характер и всички сме доволни, че победихме точно преди вечното дерби. В последните минути се получи леко дърпане назад, защото Тошко Янчев и Маркиньос получиха травми и загубихме центъра. Не мога да кажа, че късметът бе с нас, защото пропуснахме четири или пет чисти положения", сподели Котев.

"Пропуските при нас не са от днес и от вчера. Важното е обаче, че винаги успяваме да вкараме повече от противника. Дано и другата седмица бъде по този начин. Надяваме се контузията на Янчев да не е сериозна и той да може да играе следващата седмица", каза още бранителят.

Котев, който получи лентата след принудителната смяна на Янчев, коментира и представянето на младите футболисти в мача: "Щом са в ЦСКА значи имат качества. Нормално е да има притеснение в тях, но важното е, че се справят. Надявам се срещу Левски да покажем отново добра игра и да празнуваме още в събота", добави още пред "Гонг" Кирил Котев. /БЛИЦ