Треньорът на Пирин (Благоевград) Костадин Ангелов заяви, че отборът му заминава за Пловдив, за да елиминира Локомотив в утрешния четвъртфинален двубой за Купата на България. Срещата е на стадиона в парк “Лаута” от 16:00 часа.

“Не съм сигурен дали момчетата не са празнували повече след победата над Монтана. Имаме още малко време, за да разберем, че не сме направили кой знае какво. Пътуваме за Пловдив, за да отстраним Локомотив", коментира наставникът.

В отговор на въпрос Ангелов каза, че няма как да започне предстоящия мач едновременно с тримата нападатели Иван Цветков, Крум Бибишков и Димитър Илиев: „За да направя това, трябва да играя с един халф, това няма как да стане. Бибишков, Цевтков и Илиев са играчи, които са еднотипни и за мое голямо съжаление не могат да бъдат едновременно и тримата на терена”.

С проблеми е Венцислав Бенгюзов. Най-вероятно другата седмица той ще бъде опериран заради херния и няма да играе поне 20-ина дни. От групата отпада и Александър Дюлгеров, при когото има съмнения за дискова херния. Димитър Воденичаров е бил с температура вчера и все още не е сигурно дали ще пътува и играе в Пловдив. Единствената разлика в групата за мача с Локомотив Пловдив в сравнение с групата от предишния мач с Монтана ще бъде включването на Костадин Кацимерски на мястото на Бенгюзов./БЛИЦ