Шефът на Съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов заяви, че е готов да си подаде оставката във всеки един момент, тъй като на никого не се е молил да бъде назначаван на този пост.

Както е известно, кметът на Каварна Цонко Цонев заяви пред БЛИЦ, че Костадинов е човек на Гриша Ганчев и Венци Стефанов. Босът на каварненци го призова на момента да си подаде оставката.

"Оставката ми винаги е в джоба. Никога не съм се молил да ме назначават на този пост. Ако смятат, че не си върша работата, няма проблем да си я подам", каза Костадинов.

"Не отива на един държавник да говори така в публичното пространство", отговори съдийският шеф на нападките на Цонко Цонев.

По думите на Костадинов няма практика по света да се обявяват публично съдийските оценки, каквото поискаха от Пирин и Калиакра.

"20 години съм в съдийството. досега оценките не са публикувани. Ако Изпълкомът реши да ги обявяваме, няма проблеми. Просто практиката на големите, на силните футболни държави не е такава", каза Костадинов. /БЛИЦ