Втородивизионният Витоша (Бистрица) приема днес приятната изненада в Първа лига Дунав (Русе) в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Треньорът на Витоша Костадин Ангелов вярва, че момчетата му може да елиминират "драконите", но за него приоритет си остава добрата игра. мачът е от 16:00 часа в Бистрица.

"Очаквам да се представим добре, а това означава да ги отстраним или най-малкото да покажем хубав футбол. Това ме интересува. Въобще не мисля за далечното бъдеще. Приоритет ни е само мачът с Дунав. Техният треньор загатна още когато беше начело на Любимец, че има голям потенциал. Така че доброто представяне на Дунав не е случайност, а и аз в случайности не вярвам. Зная, че там се работи сериозно", категоричен беше Лаптопа пред "Тема Спорт".

"Няма да пазим никой от състава за мачовете от шампионата. Целта ни не е да поднесем изненада, а да се представим добре", подчерта Костадин Ангелов.

За последно Витоша игра на тази фаза от турнира за купата през есента на 2013 година. Тогава на 1/16-финалите тигрите отстраниха Банско, но после отпаднаха на осминафиналите от Локомотив (Пловдив).

Купа на България - сезон 2016/2017