Изключително тъжна вест покоси всички на "Лаута". Известният фен "смърфовете" Дончо Атанасов напусна твърде рано този свят - едва 37-годишен. Доньо беше сред най-уважаваните привърженици в черно-бялата общност.

"След дълго боледуване в понеделник ни напусна един добър приятел и голям фен на Локомотив (Пловдив) - Дончо Атанасов. Поклонението ще бъде във вторник от 11:00 часа в ритуалната зала на Централни гробища. Да го изпратим в последния му път. Почивай в мир, приятелю!", тъгуват на "Лаута".
______________________________________________.jpg
"Братко, ти беше един от най-упоритите хора, които искаха да ce завърна в Локомотив (Пловдив). Беше казал "Върни се и направи един болен човек щастлив". Надявам се истински да съм те зарадвал... Почивай в мир, Дончо“, написа на профила си във "Фейсбук" нападателят на "смърфовете" Зоран Балдовалиев.

Именно македонският голмайстор донесе една от последните радости в живота на Дончо Атанасов, разписвайки се във вратата на "Ботев" (Пловдив) в последното издание на пловдивското дерби (1:1).

Локомотив (Пловдив) и екипът на БЛИЦ изказват най-искрените си съболезнования на семейството и приятелите на Дончо Атанасов. Почивай в мир!

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015