ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Любослав Пенев не се е махнал от Хебър и ще остане начело на отбора, научи БЛИЦ от сигурни източници. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

По-рано от клуба от Пазарджик разбуниха духовете със следното съобщение в официалния си сайт: 

"Ръководството на ФК Хебър 1918 (Пазарджик) ще обяви пред медиите на пресконференция утре, 15 юни 2023 година, четвъртък, от 12:00 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, спортно-техническия щаб на отбора за състезателната 2023/2024 година.

Участие в брифинга ще вземат: Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик, Елизар Спасов, председател на УС на ФК Хебър 1918, както и новият старши треньор на мъжкия представителен тим."

В изявлението се посочва, че на брифинга утре ще присъства "новият старши треньор", което логично се тълкува, че Пенев си е тръгнал.

БЛИЦ узна истината от сигурни източници. От клуба нарочно прибегнали до този хитър ход, като целта им е да се вдигне повече шум около Хебър и да има медийно присъствие на пресконференцията в Пазарджик. На нея няма да присъства нов треньор, а Любослав Пенев, който изпълни целта да спаси мястото на тима в Efbet Лига. Той имаше договор до края на сезона, като се е съгласил на предложените му условия и ще продължи работа на стадион "Георги Бенковски". 

Бившият наставник на ЦСКА се е разбрал с кмета Тодор Попов за нов договор, който е за една година. Това ще бъде обявено на брифинга утре. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!