Двама души, единият от които с огромно влияние в ЦСКА, правят всичко възможно Стойчо Младенов да бъде изгонен и на неговото място да застане Миодраг Йешич.
 
Единият е Първан Първанов, известен във футболните среди като Перо. Той е също перничанин като Димитър Борисов и Иво Иванов. И откакто “Титан” купи ЦСКА, е един от босовете в сянка. Думата на Първан Първанов се чува и много пъти тежи, макар че бившият шеф на Металург (Перник) няма акции в “армейския” клуб.
 
Перо е човекът, който държи най-много Йешич да поеме “червените”. Според непотвърдена информация именно той е пътувал вчера – 1 януари, за Белград, за да преговаря със сръбския специалист.
 
Още на 24 ноември БЛИЦ съобщи, че ЦСКА обмисля да върне Йешич на треньорския пост, като тогава Димитър Борисов е провел предварителен разговор с наставника.
 
Другият човек, лобиращ здраво за Миодраг Йешич, е...Драголюб Симонович. Точно преди една година Дуци бе спортен директор на “Армията”, но малко след това “титаните” му биха шута. Биха го само за пред хората. Симонович поддържа и до днес отлични отношения с Димитър Борисов и най-вече с Първан Първанов. Говори се, че вчера точно Дуци е бил човекът, завел Перо на срещата с Йешич в сръбската столица.
 
На този етап официално изявление от страна на Димитър Борисов или Иво Иванов за треньорския казус на “Армията” липсва. Първият е посрещнал Нова година в чужбина (според мълвата - в Лондон), а вторият не искал да взема сам решение.
 
Очаква се най-късно в петък, 4 януари, Димитър Борисов и Иво Иванов да се видят със Стойчо Младенов, който тази вечер се завръща в България след края на новогодишните празници.
 
БЛИЦ припомня, че раздялата със Стойчо Младенов ще се осъществи само ако “Титан” му плати неустойката в размер от 120 000 евро. Както и четири неполучени заплати.