Вместо да мислят как ще защитават родината на терена, футболните национали имат съвсем други мисли в главите си – парите, които печелят в клубните си отбори, и жените. Източници от БФС съобщиха, че на последния лагер сбор за европейските квалификации с Англия и Швейцария една от основните теми на разговор била кой с колко дами е преспал. Първото място обаче не успели да си поделят тримата най-големи кандидати – Благой Георгиев, Николай Михайлов и Ивелин Попов.
 
“Благо твърди, че понеже е най-голям, е имал най-много жени в леглото си. Ники и Попето обаче му се изсмяха. И като се започна един спор – нямаше спиране. Добре че и Валери Божинов не е тук, защото и той е маниак на тази тема”, издадоха информатори на БЛИЦ.
 
Другите акценти от сексуалната тема били на какво най-нестандартно място са правили любов родните донжуани, в колко държави и с колко чужденки. Тук в спора се намесил Иван Иванов, който също разправял, че не са една и две жените, преминали през кревата му. Защитникът на Партизан разкрил, че преди години е палувал в полунощ до една от вратите на стадион “Българска армия”.
 
Попето, известен с грубото си чувство за хумор, веднага избъзикал Иван с въпроса: “Ама с мъж ли беше или с жена?”, при което бранителят се разсърдил.
 
В разговора се включили и други от отбора. Изключение направили главно “старите пушки” Стилиян Петров и Мартин Петров, които сметнали темата за изключително безсмислена. Стенли даже заявил, че това за разговори, подходящи главно за “мъже с комплекси”.