ЦСКА може и да не осъществи треньорска промяна след края на сезона, пише „Тема Спорт“. В момента начело на тима е Добри Митов с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. Основните тактически указания дава сърбинът, който на практика е най-старши от тримата в екипа и има решаващата дума.

От клуба признаха, че обмислят варианта треньорският щаб да се запази и през следващия сезон. Главният мениджър Стойчо Стоилов получи няколко въпроса по тази тема след мача с Лудогорец. Той заяви: “В момента имаме треньор и не е сега моментът да коментираме този въпрос. Ще видим”. А на въпрос: “Може ли щабът да остане и през следващия сезон”, отговорът бе: “Зависи как се справят до края”.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Това е индикация, че ако ЦСКА спечели всички оставащи мачове, треньорският щаб е много вероятно да остане непокътнат. Аргументът в полза на Петрович е огромният му опит и големите успехи на международната сцена. Сърбинът е носител на КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, а има и силни еврокампании с Левски и Литекс.

Сред вариантите за треньор на „червените“ са още Александър Томаш, който може да пристигне на „Армията“ с целия си щаб от Берое, както и легендата Стойчо Младенов. Той обаче трудно ще се раздели с Кайсар, тъй като има перфектен договор, а и тимът му се представя силно в първенството на Казахстан.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019