Легендата Христо Стоичков призна коя е най-голямата му грешка. Камата разкри още коя страница е затворена в треньорската му кариера и няма връщане назад.

"Най-голямата ми грешка е, че избързах да стана треньор на националния отбор. Това е една от най-големите ми грешки. Избързах да стана. Но човек се учи от грешките си, така че...каквото и да направим няма да се върне назад, ще остане там, в историята. За мен националния отбор е затворена страница. И мисля, че трябва да бъда разбран, защото минал ли си един път от там, втори път няма смисъл”, заяви Стоичков в интервю по ТВ7.

“В началото в Барселона бяха най-силните ми години като футболист. След това отидох за една година в Парма, върнах се, но не беше това, така че...Два пъти на едно място е много трудно”, допълни още Камата.

Треньорът на Литекс разкри и любопитна подробност, тренира със спортист №1 на България за 2012 година Кубрат Пулев: “Имаме тренировки с Кубрат Пулев, заякнал съм (смее се). Виж, че всички бягат от него, не искат да се бият. Казал съм му, че ще му бъда спаринг партньор. Като дойде следващият противник, да го смачка и да чакаме този прословут мач с Кличко. Като гледам Кличко бяга по тъча. Аз не виждам в момента по-подготвен човек от Кубрат, който може да излезе на ринга. Затова ги е страх, отлагат. Тази телевизия не иска да бъде, този град не иска, тази държава не иска. Въртят, защото Кубрат е подготвен да стане най-добрият и той ще стане. Един ден трябва да се срещнат. Дали ще е с единия или другия, там не може да се избяга. Като се откажеш един път губиш 3:0 служебно, даваме пояса на Кубрат и приключваме с въпроса.”/БЛИЦ