Треньорът на Черноморец Георги Василев проведе едно занимание днес с футболистите си. То бе на кампуса "Гнездо на акули".

Всички играчи, участвали в мача с Миньор (1:0), са здрави и тренират на пълни обороти. Таранът Муса Койта се възстановява с добри темпове, но лекарският екип ще прецени след последната тренировка утре, дали той ще може да вземе участие в предстоящия двубой.

Младежкият национал Георги Терзиев, който бе сред номинираните и присъства на церемонията по определянето за най-добър млад футболист, също не се чувства добре и ще използва престоя си в столицата, за контролен преглед, на който ще се установи степента му на възстановяване от травмата.

Всички останали футболисти са здрави и тренират с настроение след успеха от последното гостуване на отбора.

Преди тренировката Хайме Браганца почерпи за поредния си гол в първенството с натурални сокове и шоколадови бонбони.

Португалецът, който дебютира за "акулите" на 1 април, има изиграни до момента 9 мача за бургаския клуб, като в тях е отбелязал 3 гола. В събота Браганца донесе трите точки на Черноморец при гостуването в Перник, разписвайки се във вратата на Иван Чворович в 32-ата минута.

Утре от 11 часа е последната тренировка на "акулите" преди срещата с Берое. След нея старши треньорът Георги Василев ще определи групата футболисти, които ще излязат на лагер преди двубоя. Мачът със старозагорския тим е в сряда от 18:00 часа на "Лазур". По същото време са и останалите срещи от 28-ия кръг на "А" група. /БЛИЦ