Има няколко медии, които нагло крадат авторски материали на други издания. Пускат ги и не цитират първоизточника. Пример за такава постъпка е спортен вестник, който днес е пуснал новината на БЛИЦ , че Ясен Петров е вариант за треньор на Ботев (Пловдив).

Два от уж водещите ни спортни сайтове, явно гузни, че вчера са пропуснали информацията, днес я публикуват и цитират спортния ежедневник. Трагикомична работа…

Същият този вестник нагло е преписал и новината на БЛИЦ за Бамба и ЦСКА. И в края на материала все пак не се е посрамил да цитира първоизточника. Но така е направено, че много, много да не си личи. С две думи - новината си е на  спортния ежедневник, а някакви между другото и съвсем за друго се споменава БЛИЦ. Пак трагикомична работа. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

БЛИЦ можеше да си затвори очите, но напоследък крадците на новини се развихриха из медийното пространство след известно затишие. В последния месец има поне 10 материала, които същото това издание цинично краде и не цитира. Както се казва, в такива случаи ще отвърнем на удара с удар. 
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК