Най-големият талант на „Левски” Божидар Краев бе избран за футболист номер 1 на 5-ия кръг на „А” група. Нападателят вкара и двата гола за успеха с 2:0 над Монтана и спечели приза. След него останаха Ивайло Димитров, Атанас Зехиров и Марселиньо.

"Благодаря за наградата. За първи път я печеля. Благодаря на хората, които са гласували за мен, на съотборниците ми и на треньорите. В „Левски” се дава шанс и който го използва - играе", каза Краев при награждаването.

"Със сигурност има израстване при нас - младите. Сработихме се по-рано от очакванията. Дано продължаваме да играем така. На терена трябва да покажа дали съм готов за лидер. Не знам дали „Левски” е готов за трофей, не искам да давам прогнози”, продължи 18-годишният талант.

„С оглед на поста, на който играя, основната ми цел е да вкарвам голове, да асистирам и да печелим трите точки.

Мисля, че не трябва да ангажираме никой с временни изявления. Сезонът е дълъг, много отбори ще се борят за трофея, ще видим кой ще го спечели. От 2,5 години не съм усещал по-голяма подкрепа към младите. Но и ние за първи път заиграхме толкова редовно и оправдахме очакванията. Сега основната ни цел е да спечелим срещу Локомотив (Пловдив)”, продължи Краев.

„Мечтая да подобря качествата си. До момента не е имало колебания дали да остана в „Левски”. Като цяло не мечтая за Барселона, а да облека фланелката на Манчестър Сити”, завърши нападателят на „Левски”.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015