"Левски" спечели с 5:2 домакинството си на Черно море от 24-ия кръг на "А" група. Двубоят беше от втората шестица на първенството.
„Бяхме много свежи, много бързи, играхме много добре, надявам се щабът да ни съхрани, за да продължим по този начин. В мача за Купата на България срещу Лудогорец се надявам да се раздадем, да имаме късмет. Има два мача, ще подходим внимателно. Днес видяхте играта ни се получи, коментира талантът на „сините” Божидар Краев.

- Не се главозамайвам, всички гледат да съм здраво стъпил на земята и се стремя да е наистина така. Страхотен мач за нас, виждам характер във всеки от тях, всеки от тях ми дава стимул, за да победим. В тази криза тези момчета се борят и заслужават само респект за представянето си.

Бяхме много свежи, много бързи, играхме мнго одбре. Надявам се да се запази това. Когато играем под напрежение, сме по-добри. Надявам се и занапред това да се вижда. „Левски” е най-хубавото място, когато побеждаваш. Не знам нищо за спекулации, аз да не съм някакъв предмет да ме препродават на някакви агенции, а после и да ме трансферират в някакви клубове.”


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015