Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати съболезнователен адрес до семейството на легендата на Левски и българския футбол Бисер Михайлов, който почина вчера

Както вече информирахме, поклонението ще бъде в понеделник, 17 август, от 12:30 часа в храма „Света София“.

Съболезнователният адрес от министър Кралев по повод кончината на Бисер Михайлов:

ДО БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ,
НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ И СЕМЕЙСТВОТО 
НА БИСЕР МИХАЙЛОВ

Уважаеми господин Михайлов, скъпи Ники, опечалено семейство,

    С огромна тъга научих новината за кончината на Бисер Михайлов. Напусна ни една легенда на българския спорт. В този тъжен момент приемете моите най-искрени съболезнования за Вашата загуба. 

    Бисер Михайлов постави началото на велика фамилия, защитавала с чест и гордост фланелката на Левски и българския национален отбор по футбол.

    С екипа на “сините” той продължава да бъде рекордьор по изиграни мачове под рамката на вратата -  287 във всички турнири. С любимия отбор Бисер Михайлов вдигна четири пъти шампионската титла на България (1965, 1968, 1970 и 1974 г.) и стана трикратен носител на Купата на Съветската армия (1967, 1970 и 1971 г.). Стилът му на игра остава незабравим за любителите на футбола у нас със самоотвержените намеси и блестящия рефлекс на голлинията.

    Напусна ни един достоен човек, отдал живота си на спорта. Загубата на подобна личност носи тъга на всички, които обичат футбола. 
    
Поклон пред светлата му памет!

КРАСЕН КРАЛЕВ,
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА