Красимир Балъков отново реши да разнообрази денят за възстановяване в отбора, след победата над Сливен с 1:0. Футболистите извадиха велосипедите точно в десет сутринта и се отправиха към морската градина на Бургас, където в продължение на един час въртяха педалите по крайбрежната алея. Спортуващите в парка и минувачите спонтанно аплодираха „футболистите на колела”, не бяха редки и възгласите „Браво акули”! Балъков изпозлваше велосипедите често по време на лятната подготовка на тима.

Голмайсторът Пламен Крумов се чувства отлично след тежкия двубой, въпреки че изигра повече от 70 минути на тежкия терен в Сливен. Той пропусна повече от 7 месеца и почти сезон и половина от футболното ни първенство, поради сериозната травма, която получи през пролетта. Сега обаче състезателят се намира в отлична кондиция и със сигурност ще помогне много на съотборниците си в оставащите тежки мачове до края на полусезона.

Адриан Фернандес е с контузия на глезена и ще носи специална шина в продължение на седем дни. Още по време на двубоя вчера, играчът направи рентгенова снимка, която показа че травмата му не е тежка, но ще изисква поне седмица възстановяване. С проблеми от сблъсък е и асистиралият за гола Дуду, но неговата травма не е сериозна.

След сутрешната тренировка играчите получиха два дни почивка. Следващото занимание на отбора ще бъде в понеделник следобед./БЛИЦ