Мениджърът на Черноморец спази традицията преди началото на всеки шампионат да се среща с феновете на отбора. В продължение на час Балъков отговори на всички зададени му въпроси, които бяха изключително много и от различно естество.

Естествено основните теми гравитираха около това какво е състоянието на отбора преди старта на първенството, какви са конкретните цели които ще се преследват, приключила ли е селекцията в тима, има ли проблеми във финансирането.

Балъков отдели много време на въпросите свързани с бъдещето на клуба, като убедително и категорично отрече спекулациите около това, което се публикува в някои медии, свързано с финансирането на клуба.

”Нашият проект продължава, всичко в клуба като възнаграждения е изчистено, остава ни да се концентрираме към поставената спортна цел, а тя е място в тройката и участие в европейските клубни турнири. Това може да стане обаче и с подкрепата на феновете на Черноморец, които на последните домакински мачове изпълниха трибуните на стадиона", заяви Бала.

До края на есенния полусезон входът е безплатен, като след това ще се пуснат клубни карти, които ще бъдат с отстъпки за феновете. ВИП зоните също ще бъдат с определени цени в зависимост от конкретното място в зоната, както и дългосрочността на закупената карта./БЛИЦ