Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков получи поредно признание за своята активна работа в Бургас. Той е номиниран в анкета за „Бург на годината”. И през тази година номинациите включват изключителни личности, които са допринесли най-много за просперитета и популяризирането на град Бургас, както у нас така и по света.

Красимир Балъков без всякакво съмнение е сред най-силните номинации в тазгодишната надпревара. Неговите заслуги се коренят в изконната промяна във футбола, която той предизвика с идването си в града. След неговото идване в Бургас с усилията на собственика на тима Митко Събев и кмета Димитър Николов се създадоха условия за превръщането на град Бургас във водещ футболен център в страната, като за това се използва опита на най-развитите европейски страни в това отношение.

За десет месеца бе променен изцяло облика на стадион „Лазур”, а Балъков преобрази отбора, който в момента е лидер в класирането. Започна и изграждането на първата в страната база по европейски образец – „Гнездо на акули”./БЛИЦ