Спортната журналистка Велислава Миланова направи гаф в ефира на Диема Спорт, но намери сили да се извини на зрителите. Това се случи след снощния шампионатен мач Арда – ЦСКА (2:3).

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Красивата дама бе водеща на студио заедно с Борис Мутафчиев. Малко преди от стадиона в Кърджали да бъде включен треньорът на „червените“ Стамен Белчев, Велислава заяви следното:

„Да чуем сега Стамен Балчев защо неговите футболисти допуснаха обрат и загубиха тази среща“.

Последваха въпроси на нейния колега Мирослав Арабаджиев към Белчев директно от терена на стадиона на Арда.

След краткото интервю картината отново ни пренесе в студиото, където Миланова се обърна към зрителите:

„Очевидно видяхме треньора на победителите. Не зная защо реших, че това е Николай Киров. Може би защото вече три дни сме в студиото и сме малко уморени. Извинение към вас и към Миро (б.р. – колегата й Мирослав Арабаджиев)“.

Извинението на Велислава заслужава адмирации. Всеки може да сгреши, нормално е. А и самата тя бе до болка откровена, казвайки истината –  човек и от желязо да е, трудно ще издържи на непрекъснатото напрежение и тежката работа. Защото живите предавания са си напрежение и тежест откъдето и да ги погледнеш.

В „Диема“ всички са безспорни професионалисти, майстори на анализите и коментарите. Понякога обаче и там могат да сбъркат. Както се казва – и Марадона е изпускал дузпи. По-важното е да имаш доблестта да си признаеш грешката и да се извиниш. Това го правят хората с големи сърца. А по всички личи, че Велислава е от тях.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ