Задава ли се раздялата между Тодор Батков и "Левски"? Вероятно да, или поне такова е желанието на голяма част от "сините" фенове. В последните месеци привържениците ясно показаха, че не желаят Тодор Батков, а днес публикуваха и последното си решение. Националният клуб на привържениците на "Левски" излиза със следното становище. Любопитното е, че ултрасите настояват любимият им клуб да тръгне по стъпките на...ЦСКА. Според феновете Тодор Батков първо трябва да направи вътрешен одит, който да покаже финансовото състояние на клуба. След това да пусне акциите в продажба и накрая да напусне ръководните органи.

Феновете също така настояват всички членове на Управителния съвет да напуснат, но не е внесена яснота дали това се отнася за председателя на Управителния съвет Иво Тонев.

Ето какво пишат от Националния клуб на привържениците на "Левски":

Одит, продажба на акциите и довиждане

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски сваля и останалото си нищожно доверие в мажоритарния собственик на клуба г-н Тодор Батков.

Предвид извънредната ситуация във Вековния Левски, която трови живота на стотици хиляди, на милиони „сини сърца”, НКП намира, че г-н Батков дължи на цялата левскарска общност следните действия:

*В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място, г-н Батков трябва да допусне външен одитор, който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПФК и то да бъде публикувано в Интернет, за да може всеки заинтересован да се запознае с него.

*В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на второ място, г-н Батков трябва да пусне в продажба акциите на ПФК при прозрачна процедура.

*В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, след като изпълни тези си задължения, на трето място, г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди сто години бе създаден Левски – а именно да бъде ОТБОРЪТ НА НАРОДА.

НКП намира, че освен г-н Батков с постовете си трябва да се разделят и всички членове на УС.

Решението на организираните привърженици на най-големия български клуб бе взето на спешно заседание с представители на регионалните структури на НКП.

НКП е сериозна организация, която не може да не се съобрази с желанието на хилядите си членове г-н Батков да "лиши" Левски от присъствието си, поради което решението не подлежи на ревизия. Призоваваме всички левскари да подкрепят отбора на всеки мач не пред телевизора или компютъра, а от трибуните, защото честта е да се брани. Освен това на стадиона всеки ще може да изрази отношението си към г-н Батков.