Бившият национал и герой от лудото американско лято през 1994 година Емил Кременлиев се забърка в пореден скандал, научи БЛИЦ.

Двубоят между аматьорските Казичене и Драгалевци от "А" регионална група (четвърта дивизия), който трябваше да се играе вчера, не се състоя. Причината е, че Кременлиев и организаторите на мача не са могли да осигурят медицинско лице.

Бившият национал довел в последния момент някакъв негов човек, който нямал документи, но бил с лекарска чанта и упорито твърдял, че е доктор. По този начин Кременлиев и съотборниците му от Казичене опитали да преметнат съдийската тройка начело с Димитър Буров, за да може срещата да се състои и на домакините да не бъде налагана служебна загуба.

Реферът взел решение да откаже да ръководи двубоя, както гласи наредбата. След като го направил Буров и асистентите му Димитър Влъчков и Филип Йорданов получили заплахи. Кременлиев бил най-недоволен и дълго време се разпрявал със съдийте, позволявайки си да ги обижда.

По всичко личи, че героят от САЩ`94 отново ще бъде изхвърлен от футбола за няколко мача. Това няма да му е първата санкция, която се очаква да получи от Зоналния съвет на БФС, тъй като той редовно е наказван заради поведението и отношението си към футболните съдии. /БЛИЦ