Сагата около Даниел Златков е на път да приключи до часове, научи БЛИЦ. Младежкият национал попадна в групата на Миньор (Перник) за домакинството на Левски от втория кръг на "А" група, което е в събота от 16:45 часа. Въпреки това той все още няма картотека в БФС, тъй като ръководството на Пирин твърди, че Златков е тяхна собственост.

Талантливият защитник това лято подписа професионален договор с "жълто-черните", но от щаба на "орлетата" настояват да си го върнат в състава си. През есента Златков игра като преотстъпен от Благоевград в Гоце Делчев.

"Не желая и дума да става за мое завръщане в Пирин. Искам по-скоро да се решат нещата и да играя за Миньор. В Перник се чувствам отлично, колективът е идеален", заяви Златков пред БЛИЦ.

"До часове трябва да бъда картотекиран в Миньор. След днешната тренировка стана ясна групата за мача с Левски, аз съм вътре и се надявам да дебютирам в събота", разказа още младежкият национал Даниел Златков, който заради приликата си с Кристиано Роналдо е наричан от приятели именно с имената на португалската звезда.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ