Спортният директор на Локомотив (Сф) Кристиян Добрев изрази надежда, че мачът с Черно море утре ще се проведе. Шефът обясни, че стадионът в кв. "Надежда" е почистен и всички в клуба са готови да реагират при нов обилен снеговалеж. Всичко обаче зависи от отговорните лица, които утре трябва да преценят дали двубоят да се състои. По програма мачът е от 15:30 часа.

"Теренът е изчистен перфектно. Надяваме се през нощта да не падне голям сняг, за да попречи на провеждането на срещата. Утре отговорните лица ще решат дали да има мач. Благодаря на децата от школата и на феновете за помощта, която ни оказаха. Условията не са добри, теренът го познавате. Ще следим времето и ще реагираме според обстоятелствата. При всички положения здравето на футболситите ще бъде застрашено. Ние сме готови за двубоя", разясни Добрев в ефира на Канал 3.

Той разкри и къде "железниарите" се подготвят заради обилния снеговалеж над Страната през последните няколко дни.

"Вчера имахме занимание на един от изкуствените терени на Царско село, а днес пък тренирахме на базата на ДИТ в Драгалевци. Благодарим на хората за ръката, която ни подадоха. Условията бяха перфектни. Долу-горе успяваме да водим нормален тренировъчен процес. Просто трябва да се съобразяваме с времето", добави шефът.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015